45-Jahre Atelier Goldner Schnitt

SERVICE

for at du skal føle deg vel


Vår service for deg!

Vi vil ha attraktive moteplagg som sitter slik de skal og som vi trives i. Men vi vet også at det skal mer til før handleopplevelsen blir slik vi ønsker oss: en kundeservice av beste sort. Derfor legger vi stor vekt på personlig veiledning,

gode betalingsvilkår og utførlig informasjon om produktene våre og firmaet vårt. Vi vil at at du skal trives hos oss.


Trends AGS

Trygg

BETALING

når varen er levert

Hos Atelier Gyldne Snittet betaler du bekvemt, lettvint og trygt. Ved kjøp mot faktura har du 14 dager på deg til å betale moteplaggene dine. Da har du god tid til å høre hva familien og vennene dine sier først! Vi tilbyr også avbetaling på gunstige vilkår.

Bestill nå

MED

NYHETSBREVET

ER DU ALLTID UP TO DATE

Nyhetsbrevet vårt koster ikke noe, og du blir regelmessig informert om nye motetrender, kolleksjoner, prisfordeler og rabattkampanjer, og dessuten får du vite om konkurransene våre i god tid. Som ny abonnent på nyhetsbrevet får du en verdisjekk på 100 kr.

Abonner nå
Trends AGS

SOM MEDLEM I

PREMIUM CLUB

FÅR DU EKSKLUSIVE FORDELER.

Bli medlem nå

Katalogcover AGS

BESTILL

EN KATALOG

OG SE ALT DET NYE

I katalogene presenterer vi regelmessig våre nyeste kolleksjoner, og gir inspirasjon til millioner av kunder. Det lønner seg å ta en titt i katalogene våre med jevne mellomrom, du vil bli like begeistret hver gang over vårt store tilbud av moteklær.

Bestill nå

MED

STØRRELSES-VEILEDNING

FINNER DU RIKTIG STØRRELSE

Les mer