Modevielfalt für Damen – bei Atelier Goldner Schnitt

MOTE

HAR SÅ MANGE VAKRE SIDER


Du ønsker deg moteklær som passer til deg, som viser deg som den du er, betoner din individalitet og, ikke minst, sitter akkurat som de skal. Med andre ord: klær du virkelig trives i. Vårt manufakturfirma er i stand til å tilby deg et utvalg så rikholdig at du gang etter gang vil bli gledelig overrasket.

Våre kolleksjoner er inndelt i fire stilretninger, slik at det skal bli lettere å beholde oversikten og finne frem til akkurat de motefavorittene som passer til deg og din type. Det lønner seg altså å kikke på kolleksjonene med jevne mellomrom – det er jo en kjent sak at gode tips kan man ikke få nok av.


Våre aktuelle motetrender for damer over 50, er perfekte for motebevisste damer i sin beste alder: Her finner du moderne damemote inspirert av internasjonale motetrender som er spesielt tilpasset behovene til sofistikerte kvinner.

Slik kan du velge et moderne antrekk og samtidig være tro mot din egen stil. Alt fra materialer og snitt til design og detaljer velges svært nøye: Vår moderne damemote oppfyller alltid de høyeste standardene.

Til trendene

Moteantrekkene våre for damer over 50 er svært unike og ulike. Fra diskrete fargekombinasjoner til fargerike moteantrekk: Vår aktuelle damekolleksjon inneholder komplette antrekk og har noe for enhver smak og stil.

Hvert plagg som er en del av et sammensatt antrekk kan kombineres med andre plagg like enkelt som basic-plaggene våre. Enten det er bluser eller overdeler, bukser eller jeans, blazere eller jakker: Plaggene våre kan enkelt kombineres for å skape klassiske og elegante eller mer sporty antrekk.

Oppdag antrekk

Det finnes noen øyeblikk i livet som krever spesielt flotte klær. Enten du er invitert i et bryllup, til å se et operastykke eller en annen feiring: Atelier Gyldne Snittet sin flotte damemote garanterer at du alltid ser stilig ut til enhver anledning.

Fra eksklusive materialer til raffinerte og flatterende snitt til luksuriøse detaljer: Fantastiske kombinasjoner, kjoler og drakter eller fine bluser, blazere og basics: Vår motekolleksjon tilbyr noe for alle, samt kresne kvinner som liker plagg som utstråler feminin eleganse.

Oppdag Exclusive-kolleksjonen vår

Basics-kolleksjonen til damer fra Atelier Gyldne Snittet tilbyr perfekte basisplagg i deilig kvalitet som kan brukes hver dag. Med deilige og myke stoffer, mesterlige snitt og elegante detaljer. Men det beste er: Alle basisplaggene finnes i mange passformer og farger og kan lett kombineres.

Alt fra bukser, bluser og strikkede moteplagg, til sporty basisplagg for pensjonisttrening, spaferie eller aktiv rekreasjon: Sikre deg disse plaggene i høy kvalitet. De får deg i godt humør allerede når du tar dem på deg.til basics