Belter og vesker

 (43)

Side 1/1
Side 1/1

Funksjonelle og stilfulle: Damevesker hos Atelier GS

Moteriktig tilbehør til ethvert antrekk: Damevesker til alle anledninger og behov, små og store. Vi fører både sporty og elegante modeller, bl.a. fra Picard und Ara, i attraktivt design og førsteklasses materialer og utførelse. Du beviser stilfølelse med den moteaktuelle vesken i kraftig pistasjgrønt og med prikket fór. Perfekt til shoppingturen er vesken i mykt imitert skinn i krokodillepreging, her får du plass til det meste. La deg inspirere av sortimentet vårt og finn den vesken som passer til din stil og setter prikken over i-en på antrekket ditt – så bestiller du enkelt og greit på nettet før du bestemmer deg for veskemodellen.

Moteriktige damebelter – det perfekte tilbehør til ethvert antrekk

Forseggjorte damebelter i ekstravagant utførelse i nettkatalogen til Atelier GS. Perfekt til en avslappet jeans er det utsøkte beltet i mykt okseskinn med flott preging; feminint og elegant er beltet i nubukskinn med et enkelt hullmønster i sommerfargene moldvarp og mintgrønt, det perfekte tilbehør til en pen bluse. Det ekstravagante damebeltet i kraftig lilla med dekorativ spenne er flott til å kombinere med en søt sommerkjole. Selvsagt fører vi også enkle sorte belter til det korrekte antrekket på jobben! Det er bare å la seg inspirere av det store utvalget av damebelter og bestille på nettet, enkelt og greit.
*Gjelder kun ved bestilling på nett. Gjelder kun for kategorien "Salg". Kan ikke brukes til løpende bestillinger eller ved innløsning av gavekort. På nettet taster du inn kampanjekoden i riktig rubrikk på vei til kassen. Kampanjekoden gjelder kun for deg personlig. Per bestilling og husholdning kan det innløses bare én kampanjekode. Den kan ikke kombineres med andre kampanjer. Gyldig til 16.06.2019.