Skjerf & hodeplagg

 (26)

Side 1/1
Side 1/1

Stilfulle damehatter for motebevisste kvinner hos Atelier GS

Oppdag vårt rikholdige sortiment av damehatter:  Elegante eller sporty modeller, her er det noe for enhver kvinne og enhver smak. Perfekt til varme sommerdager er den lette stråhatten i rent naturstrå med dekorativt  tekstilbånd. På kjølige høstdager varmer den deilige hatten i angorablanding godt, kledelig er den også med sin varme aubergine-farge. En moteaktuell modell er den ekstravagante hatten i papirstrå med bred, hullmønstret brem. Tidløst stilig i sort eller hvitt. Bevis stilfølelse og bruk damehattene våre sammen med forskjellige antrekk – slik er du alltid moteriktig kledd. Bestille gjør du enkelt og greit i nettbutikken Atelier GS.

Moteriktige dameskjerf hos Atelier GS

Bestill det perfekte tilbehør til det nye sommerantrekket ditt: Kombinasjonsvennlige dameskjerf fra Atelier GS. Det feminine lille skjerfet fra FRAAS i ren silke er bare lekkert med sitt enkle prikkete mønster. Til å bli i godt humør av er det fargeglade sommerskjerfet i kraftige røde nyanser og med artig bord rundt. Kombiner dameskjerfene våre i kvalitativt høyverdige materialer f.eks. med en enkel hvit bluse eller med en søt sommerkjole – har du lyst, har du lov! Sesongens trendfarger og ekstravagante mønstre er det som kjennetegner kolleksjonen vår; la deg inspirere og bestill enkelt og greit uten forpliktelse hos Atelier GS.
*Gjelder kun ved bestilling på nett. Gjelder for kategorien «Bluser». Kan ikke brukes til løpende bestillinger eller ved innløsning av gavekort. På nettet taster du inn kampanjekoden i riktig rubrikk på vei til kassen. Kampanjekoden gjelder kun for deg personlig. Per bestilling og husholdning kan det innløses bare én kampanjekode. Den kan ikke kombineres med andre kampanjer. Gyldig til 22.07.2018.