/69080b7ef8c7efb89ec15f1c3ee86a3c00333772/assets Vennligst sjekk inntasting, det stemmer ikke med spesifikasjonen no

Hjertelig velkommen til Atelier Gyldne Snittet!

Vår lidenskap for stilig mote har gnistret i 50 år, mote som er preget av figurvennlige snitt og et omfattende utvalg av størrelser. Se selv og opplev vår velvære-mote med "som skreddersydd-effekt"!
Vår velkomstgave til deg!

Som velkomstgave vil du motta en verdisjekk på 200 kr*. Fra en odreverdi på 1000 kr sparer du også fraktkostnadene på 55 kr **.

I handlekurven legger du inn følgende kode i feltet "verdisjekkode": 9791-500


  * Minste ordreverdi  590 kr
** Minste ordreverdi 1000 kr


<< Shop nå >>
En ekstraordinær shoppingopplevelse!

Finn dine motefavoritter fra den nye kolleksjonen! Våre moteserier deler den nye kolleksjonen i forskjellige stiler. Så du enkelt kan finne din nye favoritt som passer deg.


Ny moteserie

Letthet og livsglede - begge gjenspeiles i vår nye kolleksjon. Luftige, figurvennlige snitt som lar deg danse gjennom den varme årstiden.


<< Til moteserien >>


Når moderne rafinesse møter høyeste kvalitet, kun da snakker vi om virkelige Atelier-trender. Våre trender er inspirert av catwalks fra motens verden og skreddersydd til kundenes behov.


<< Til moteserien>>


Som i livet ellers er harmoni en viktig del av moten. Dette betyr at du skal føle deg vel i klærne og at du har antrekk som gir deg glede i hverdagen. Komfortable materialer, komfortable snitt og et stort utvalg av farger er derfor grunnlaget for vårt basic-utvalg.


>> Til moteserien >>


Livet er en scene, og det er du som har hovedrollen! Med vår moteserie Exclusive, vil ethvert øyeblikk få en touch av det lille ekstra.


>> Til moteserien >>


Den nye sesongen blir fargerik! Og for at alt skal passe perfekt sammen, presenterer moteserien Looks alle antrekk som fargemessig passer sammen.


>> Til moteserien >>
Våre høydepunkt fra den nye kolleksjonen
Bluse
-15%
Bluse
-15%