Kjoler / drakter

 (90)

Side 1/1
Side 1/1

Sommerlige kjoler i velkjent kvalitet fra Atelier GS

Vi har kjoler for enhver anledning, i velværestoffer som faller mykt og godt, og med mønstre for enhver smak. Lette, fargeglade linkjoler, bekvemme jerseymodeller med raffinert rynking, den klassiske " lille sorte" –  hos oss finner du akkurat den kjolen du leter etter.

 

Kjoler i sesongens farger for damer

Uansett om du foretrekker en kjole med en mer anvendelig  knelengde eller en lang selskapskjole –  du er garantert en elegant opptreden. Sommerlige farger som bordeaux eller fuksia er snille mot ansiktet og går godt sammen med sommerbrun hud. Den perfekte sommerlook – kombiner den søte sommerkjolen med en blazer eller en strikkejakke fra vårt sortiment, og du er velkledd hele dagen.
*Gjelder kun ved bestilling på nett. Gjelder for kategorien «Bluser». Kan ikke brukes til løpende bestillinger eller ved innløsning av gavekort. På nettet taster du inn kampanjekoden i riktig rubrikk på vei til kassen. Kampanjekoden gjelder kun for deg personlig. Per bestilling og husholdning kan det innløses bare én kampanjekode. Den kan ikke kombineres med andre kampanjer. Gyldig til 22.07.2018.