Passformer

img_passformberater_title

Hemmeligheten bak den perfekte passform

Som kunde hos Atelier Gyldne Snittet profiterer du av vår lange erfaring med moteklær og passformer, som resulterte i et eget målesystem med inntil 25 konfeksjonsstørrelser. Utover de vanlige standardstørrelsene tilbyr Atelier Gyldne Snittet moteklær med passformer som er tilpasset proporsjonalt både for høyde, byste, liv og hofter.

Det store utvalget i størrelser gjelder for hele kolleksjonen – bukser, bluser og strikkemote. Og vi kan tilby et enestående utvalg med perfekt passform for enhver figur.

Alle våre kunder har individuelle behov, som vi ønsker å tilfredsstille – derfor tilbyr vi kvinner som er på 1,64 m eller mindre, damemote også i kortstørrelser (bortsatt fra nattøy og badedrakter).

Blazere og jakker forkortes ikke bare i ermene, men hele plagget tilpasses i alle proporsjoner og i alle størrelser. Slik blir lengden, ermelengden, livhøyde, tverrgående innfellinger, brysthøyde, utringning og lommene tilpasset optimalt.

Bluser, overdeler og kjoler har fra størrelse 44 innsnitt i livet, som former en bedre passform. Innsnittene plasseres for kortstørrelsene tilsvarende høyere. Har plagget langsgående sømmer, integreres innsnittene der og brysthøyden tilpasses proporsjonal

Før
img_passformberater-vorher
Etter
img_passformberater-nachher

For å garantere deg optimal passform, tilbyr vi de fleste bukser, men også buksedresser og skjørt, også i ekstrakortstørrelser.

Buksene blir ikke bare avkortet, også livhøyden tilpasses proporsjonalt – fra normal- via kort- og til ekstrakortstørrelsene.

Fasongen på buksedressene tilpasses proporsjonalt for kort- og ekstrakortstørrelser.Vi avkorter ikke bare hele lengden og ermelengden, men tilpasser også livhøyde, utringningen, byst- og lommeposisjonene. Slik fremstår plaggene i de ulike størrelsene like perfekte som i normalstørrelsene, og like elegante.

Skjørt avkortes i hele sin lengde. Gåsplitt, folder og tverrgående sømmer tilpasses i tillegg proporsjonalt.

img_passformberater_subtitle

Våre krav til bukser er enkle: De skal sitte perfekt! Samtidig skal passformen være optimal og komforten førsteklasses. Dessuten er våre bukser anvendelige, kvalitetene er utsøkte og stort sett med mye elastan. Slik garanterer de ulike snittene perfekt og bekvem passform.

img_passformberater-passform-schnitt-classic

Passform KLASSISK

Kvinner med jevne proporsjoner velger KLASSISK.

  • Bekvem livvidde
  • Normal hoftevidde
  • Normal lårvidde
img_passformberater-passform-schnitt-comfort

Passform KOMFORT

Er du litt rundere rundt magen og i livet, anbefaler vi deg å velge KOMFORT-passformen. Små endringer i snittet gir en slankere linje og optimal komfort.

  • Større livvidde
  • Større mageparti
  • Flatere seteparti
  • Slank lårvidde