Størrelsesrådgivning

groessenberater-headerbild

Vår størrelsesveileder for eksklusive moteklær som virkelig passer.

Vi hos Atelier Gyldne Snittet vet alt om hvilke krav motebevisste kvinner i sin beste alder har når det gjelder passform. Våre spesielt utviklede snitt og plaggenes utsøkte design viser deg fra din beste side: Med figurvennlige, fordelaktige outfits skjules diskré mindre figurproblemer.

Atelier Gyldne Snittet tilbyr mote i inntil 25 spesialstørrelser, bestill derfor ikke bare den størrelsen som du hittil har brukt. Informer deg først om våre ulike passformer, og bruk så måletabellene for å finne din riktige Atelier Gyldne Snittet-størrelse ved hjelp av vår størrelseskalkulator. På denne måten finner du enkelt og greit dine moteklær som sitter som skreddersydd.


Har du spørsmål som du ikke kan finne svar på på nettet, er det bare å ringe oss. Mellom kl. 8.00 og 18.00 står våre konsulenter til din disposisjon.

Ring oss på telefon 37 25 16 00 (hverdager fra 08.00 - 18.00)

Ihr persönlicher Größenberater


*Kun gyldig ved bestilling på nett. Gjelder ved kjøp av minst to artikler (etter ev. returer). Kan ikke brukes til løpende bestillinger eller ved innløsning av gavekort. På nettet taster du inn kampanjekoden i riktig rubrikk på vei til kassen. Kampanjekoden gjelder kun for deg personlig. Det kan bare innløses én kampanjekode per bestilling og husholdning. Kampanjekoden kan ikke kombineres med andre kampanjer. Gyldig til 18.11.2018.

**Kun gyldig ved bestilling på nett. Gjelder kun for utvalgte artikler fra kategorien "Kampanje" og fra en ordreverdi (etter ev. returer) på 600 kr. Kan ikke brukes til løpende bestillinger eller ved innløsning av gavekort. På nettet taster du inn kampanjekoden i riktig rubrikk på vei til kassen. Kampanjekoden gjelder kun for deg personlig. Det kan bare innløses én kampanjekode per bestilling og husholdning. Kampanjekoden kan ikke kombineres med andre kampanjer. Gyldig til 18.11.2018.