/69080b7ef8c7efb89ec15f1c3ee86a3c00333772/assets Vennligst sjekk inntasting, det stemmer ikke med spesifikasjonen no
Vi ELsKEr DET VI GJØR !

Vi ELsKEr

DET VI GJØR !


Vi elsker moteklær som er vakre, sitter som de skal og er en glede for deg som har dem på deg.

For oss er det klassiske verdier som kvalitet, service og aktualitet som står i sentrum – at dette er riktige veien å gå, viser våre kunder både i Norge og i 8 andre europeiske land.

For å understreke dette, endrer vi navn fra det velkjente AtelierGS tilbake til det gamle, gode Atelier Gyldne Snittet. Dette tradisjonsrike merkenavnet skal sammen med vår nye logo, nettbutikken med nytt ansikt og enda flere attraktive tilbud,

vise at vi er tilbake som mer aktuelle og moderne enn noensinne. Selvsagt er vi som før din pålitelige spesialist for passform og kortstørrelser!

Vi vet at du som kunde deler vår forkjærlighet for attraktive moteklær som skaper velvære. Vi gleder oss til veien videre sammen med deg!

Beste hilsen familien Wirth, firmaets ledelse og hele teamet hos Atelier Gyldne Snittet


Tradisjon

ER TIDENS TREND.


De gode tingene i livet tar den tiden de tar.

Bare når vi lar dem få lov til det, kan vi påvirke samtid og fremtid på en bærekraftig måte. Tradisjon betyr en livsstil der kvalitet, eleganse og skjønnhet er en naturlig del av det hele – helt uavhengig av flyktige motetrender.

Akkurat slik du vil ha det!

Les mer

kvalitet

er alle tings mål.


Kvaliteten på moteklær er av avgjørende betydning.

Du forstår hva sann håndverkskunst er når virkelig alt tilfredsstiller de høyeste krav; både stoff, utførelse og passform. Og livet er virkelig for kort til å ta til takke med noe som er dårligere enn det beste!

Les mer

PASSFORM

Finnes det noe viktigere?


Som alle våre kunder legger vi den aller største vekt på perfekt passform. Så godt som hele vår kolleksjon omfatter, i tillegg til de vanlige størrelsene, også et stort utvalg i korte og ekstrakorte størrelser.

Dette i motsetning til den gjennomsnittlige aktør i moteverdenen. Vi vet nemlig at en kvinne bare kan føle seg vel når klærne sitter perfekt, slik at de stemmer overens med hennes egne proporsjoner. Og velvære gjør at hun tar seg godt ut, så enkelt er det!.

Les mer

SERVICE

for at du skal føle deg vel


Vi liker vel alle å ha noen som virkelig hører på oss når vi har noe på hjertet.

Våre veiledere er der for deg med all sin fagkunnskap om stoff og farger, hva som passer sammen og til hvilke anledninger. De bistår deg med råd og dåd når du trenger det!

Det er bare å ringe: 37 25 16 00

Les mer

MoTe

har sÅ MaNge vakre sIder


I katalogen, på Internett og hjemme hos deg.

Selvsagt har du dine helt egne forestillinger om mote! Vi som motefirma vet dette, og derfor tilbyr vi et utvalg som tilfredsstiller også den mest kresne smak.

Vi har inndelt kolleksjonen vår i i fire deler,

så det skal bli lettere for deg å finne frem. Det lønner seg å ta en titt på katalogen med jevne mellomrom; du kan være sikker på at du alltid fnner nye idéer – og gode idéer får man som kjent aldri nok av!


Trends


Overraskelser til deg!

Hva er en trend? Ikke alltid står ordet for det aller nyeste nye, de ekstreme sider ved tidens mote. Ordet kan like gjerne bety det som speiler vår tid, våre verdier og våre perspektiver. Vår tids trend er fremfor alt at alle kvinner skal føle seg vel i moteplaggene sine!

Se vår aktuelle mote, så ser du skjønnhet kombinert med førsteklasses materialer. Tidløs velværemote – det er din og vår trend.

Oppdag nå!

Looks


Klassisk skjønnhet!

Klassiske modeller har alltid vært et viktig og fast innslag i alle motekolleksjoner: En stil som alltid er moderne, som vitner om god smak, stilsans og et våkent øye for eleganse og kvalitet. Vi vet at dette også er din rettesnor.

Da gjenstår det bare å nyte vårt store utvalg i snitt og farger, og ikke minst vår overbevisende kvalitet og solide håndverkskunst.

Oppdag nå!

BASICS


Gjør hver dag til en god dag!

I denne kolleksjonen finne du en linje som danner en basis i garderoben og kan brukes til de fleste anledninger. En stil som alltid er riktig og dermed skaper velvære. Basics gjør hverdagen din vakrere og enklere.

Mange forskjellige snitt og fasonger, kledelige og aktuelle farger, beste kvalitet – alt passer og passer sammen!

Oppdag nå!

EXCLUSIVE


Du er en helt spesiell person!

Når du planlegger en ekstra fin dag, en spesielt vellykket kveld, er det selvsagt viktig at også antrekket er tilsvarende. Det skal bære bud om perfeksjon, skjønnhet og eleganse. Fordi du fortjener det.

Usedvanlig flotte stoffer, fullkomne snitt og fremragende håndverkskunst – eksklusivitet på et høyt nivå.

Oppdag nå!