/69080b7ef8c7efb89ec15f1c3ee86a3c00333772/assets Vennligst sjekk inntasting, det stemmer ikke med spesifikasjonen no

Våre kjøpsbetingelser

  1. Gyldighetsområde

   Våre kjøpsbetingelser gjelder for salg innen Norge. Når det gjelder salg utenfor Norge ber vi deg kontakte vår kundeservice. Atelier Gyldne Snittet inngår ingen avtaler med mindreårige (under 18 år) uten foresattes samtykke.

  2. Priser

   Prisene i katalogen gjelder til og med 31.12.2019. Atelier Gyldne Snittet tar forbehold om eventuelle trykk- og skrivefeil. Alle våre priser er inklusive moms, for tiden 25 %.

  3. Våre avgifter

   Faktureringsgebyr 19,-
   Fraktgebyr 59,-
   Ikke hentet pakke 150,-
   Purring ved iht. gjeldende lov uteblitt betaling
  4. Betaling

   Du har tre betalingsmåter å velge mellom:

   1. Faktura. Velger du å betale mot faktura, får du en rentefri kreditt på 14 dager. Faktureringsgebyr på 19,- og frakt på 59,- tilkommer.
   2. Avbetaling. Ved bestilling kan du velge å fordele betalingen på 3 måneder. Minste avdragsbetaling pr. måned er 300,- og minste ordreverdi 900,-. Fraktgebyr på 59,- betaler du sammen med første avdrag. Det påløper ikke faktureringsgebyr i tillegg. Du betaler isteden renter på 1,6 % av ordresummen i måneden. Effektiv årsrente er alltid 19,2 %, uansett ordreverdi og antall avdrag.

   Kredittgiver er Atelier Gyldne Snittet Postordre AS (org. nr 988349143), som foretar en rutinemessig kredittvurdering og forbeholder seg retten til å begrense eller nekte kreditt. Vi har rett til å overlate og pansette fordringen til andre kredittgivere. Fakturaen finner du i varepakken din.

  5. Levering

   Varene kommer fort og bekvemt til deg med posten. I løpet av sju til ti dager ankommer bestillingen din godt innpakket ved nærmeste postkontor eller servicested. Vi forsøker å sende alle varer du bestiller i én sending. Skulle dette ikke være mulig, dekker Atelier Gyldne Snittet merkostnadene. Hvis en artikkel i din bestilling ikke umiddelbart er klar til levering, kan hele leveringen bli utsatt noen dager. Ved eventuell forsinkelse har du rett til å avbestille varene dersom du ikke godkjenner den nye leveringsfristen. Atelier Gyldne Snittet tar også ansvaret for skader under transporten. Skulle det skje at pakken er skadet, ber vi deg om å reklamere dette umiddelbart på postens utleveringssted og til vår kundeservice. Selvfølgelig erstatter vi leveransen kostnadsfritt. Om du ikke har mulighet til å hente pakken, ber vi deg kontakte oss. Ellers blir du fakturert for 150,- i håndteringskostnader.

  6. Angrerett

   Du har rett til å heve kjøpet, dvs. si opp denne kjøpsavtalen, innen 14 dager etter at varen er mottatt, uten å oppgi grunn. Angrefristen begynner å løpe den dagen du, eller en person du har utpekt, har

   • mottatt varene (dersom den vare eller de varer du har bestilt, leveres som én leveranse).
   • mottatt den siste varen (dersom de varer du har bestilt ved én bestilling leveres som delleveranser).

   Dersom flere alternativer er aktuelle, begynner angrefristen å løpe når du, eller en person du har utpekt, har mottatt den siste varen fra oss.

   Om du vil benytte deg av angreretten, må du informere oss klart og tydelig om dette, (for eksempel ved hjelp av returseddelen sammen med den returnerte varen, med brev eller e-post). Du kan bruke malen for angrerett, men dette er ikke obligatorisk. Du kan også meddele oss at du ønsker å si opp kjøpsavtalen på vår hjemmeside www.ateliergs.no. Da sender vi deg en e-post som bekreftelse på at vi har mottatt ditt ønske om å si opp kjøpsavtalen.

   For at angrerettens vilkår skal være oppfylt, holder det at du meddeler oss at du vil benytte deg av angreretten innen angrefristens utløp.

   Dersom du sier opp kjøpsavtalen, betaler vi tilbake alt du har betalt til oss, inklusive fraktkostnaden, senest innen 14 dager fra den dag vi tok imot meddelelse om at du sier opp avtalen. Ved tilbakebetalingen gjør vi bruk av samme betalingsmetode som ble brukt ved den opprinnelige transaksjonen, såfremt vi ikke er blitt enig med deg om noe annet. Tilbakebetalingen er alltid helt uten kostnad for deg. Vi kan vente med tilbakebetalingen inntil vi har mottatt varene eller du har gitt oss bevis på at du har returnert varene.

   Du må sende varene tilbake til oss senest innen 14 dager fra den dagen du gav oss meddelelse om at du vil si opp avtalen. Bruk den frankerte returetiketten som følger med leveransen når du returnerer en vare.

   Dersom du, etter at du har mottatt varene, har håndtert dem på en måte som ikke har vært nødvendig og som resulterer i at de blir mindre verdt, kommer vi til å fakturere deg for denne reduksjonen i varens verdi.

  7. Mal for angrerett

   Dersom du vil si opp kjøpsavtalen, ber vi deg bruke denne malen:
   Hermed sier jeg/vi opp min/vår (*) inngåtte kjøpsavtale mht. følgende varer/tjenester (*)
   - Varen/varene ble mottatt den (*)
   - Varens/varenes artikkelnummer(*)
   - Ditt navn
   - Din adresse
   - Ditt kundenummer
   - Dato
   (*) Stryk det som ikke passer

   Atelier Gyldne Snittet, SE - 258 00 Helsingborg
   E-post: info@ateliergs.no
   Telefon: 37 25 16 00

  8. Retur/bytte/reklamasjon

   Om du vil returnere varene, ber vi deg om å pakke varene i en passende kartong (gjerne originalkartongen) og bruke den allerede betalte etiketten som sitter på fakturaen. Vær vennlig å legge ved returseddelen og oppgi hvorfor du returnerer varen. På den måten hjelper du oss å bli bedre i fremtiden. Om du vil bestille en annen størrelse eller en ny artikkel, er det enklest å kontakte kundeservice, tel. 37 25 16 00 eller på www.ateliergs.no. Ved rettstvister følger vi alltid vedtaket fra Forbrukertvistutvalget. I tillegg har du også i henhold til forbrukerkjøpsloven rett til å reklamere på feil ved varen innen fem år fra du har mottatt varen. Dette forutsetter at varen hadde en feil ved levering og omfatter ikke normal slitasje samt feilaktig bruk eller behandling.

  9. Tilgodehavende ved retur

   Skulle du ha betalt for varen som du returnerer, får du automatisk et tilgodehavende hos oss. Du velger selv om du vil bruke det til bytte, ny bestilling eller om du vil ha beløpet utbetalt. Om du velger å få pengene utbetalt, betaler vi ut beløpet innen 14 dager.

  10. Uteblitt betaling

   Ved uteblitt betaling faktureres iht. gjeldende lov. Kostnader for eventuelle inkassoforretninger faktureres iht. gjeldende lov.

  11. Bestill på www.ateliergs.no

   Under www.ateliergs.no kan du bekvemt bestille hjemmefra døgnet rundt. Du kan enkelt og greit kombinere en direktebestilling fra katalogen med varer som du finner i nettbutikken; her finner du hele vårt sortiment. Du får også beskjed om vi har varene på lager. All informasjon som du sender via nettbutikken overføres kryptert, så du kan kjenne deg helt trygg. Når du har bestilt noe i nettbutikken, får du en e-post som bekrefter at vi har mottatt bestillingen. Dersom en artikkel skulle være utsolgt, får du beskjed om dette innen 5 dager.

  12. Virke e-Handel og Trygg E-handel

   Du handler trygt hos oss. Atelier Gyldne Snittet er medlem av Virke e-Handel som har strenge krav til medlemmenes ansvar overfor sine kunder og til kjøpsbetingelsene. Vår nettbutikk er dessuten sertifisert av Trygg E-handel. Dette innebærer at vi har forpliktet oss til å følge en rekke krav som gjelder kundesikkerhet på nettet. Kun stabile og seriøse nettbutikker kan bli godkjent til å benytte Trygg E-handel merket. Les mer om sertifiseringsordningen på http://www.tryggehandel.no

  13. Kontakt

   Skriftlige bestillinger og brev sendes til:
   Atelier Gyldne Snittet
   Postboks 1726
   0061 Oslo

   Ordremottak, kundeservice og størrelsesveiledning
   Telefon: 37 25 16 00
   Hverdager kl. 8.00 - 18.00
   E-post: info@ateliergs.no
   www.ateliergs.no

   * Kjøpsbetingelsene gjelder fra 31.12.2019