/b0dc82c888d0e7aed27f01aab5e9dc9a4b1100e1/assets Vennligst sjekk inntasting, det stemmer ikke med spesifikasjonen no
Wir lieben, was wir tun!

PASSFORM

Finnes det noe viktigere?


Vår størrelsesveileder for eksklusive moteklær som virkelig passer.

Vi hos Atelier Gyldne Snittet vet alt om hvilke krav motebevisste kvinner i sin beste alder har når det gjelder passform. Våre spesielt utviklede snitt og plaggenes utsøkte design viser deg fra din beste side: Med figurvennlige, fordelaktige outfits skjules diskré mindre figurproblemer.
Atelier Gyldne Snittet tilbyr mote i inntil 25 spesialstørrelser, bestill derfor ikke bare den størrelsen som du hittil har brukt.

Informer deg først om våre ulike passformer, og bruk så måletabellene for å finne din riktige Atelier Gyldne Snittet-størrelse ved hjelp av vår størrelseskalkulator. På denne måten finner du enkelt og greit dine moteklær som sitter som skreddersydd.

Hemmeligheten bak den perfekte passform


Måletabeller
dame


For at vi skal kunne levere deg mote som sitter som skreddersydd, er det viktig at du ikke bare bestiller din vanlige konfeksjonsstørrelse, men at du tar nøyaktig mål. I våre måletabeller finner du så den tilvarende Atelier Gyldne Snittet-størrelsen.

Oppdag nå!

Måletabeller
herre


Du er ikke sikker på hvilken størrelse du bruker?

I 4 enkle skritt forklarer vi deg hvordan du finner størrelsen din selv.

Oppdag nå!Passformer


Som kunde hos Atelier Gyldne Snittet profiterer du av vår lange erfaring med moteklær og passformer, som resulterte i et eget målesystem med inntil 25 konfeksjonsstørrelser. Utover de vanlige standardstørrelsene tilbyr Atelier Gyldne Snittet moteklær med passformer som er tilpasset proporsjonalt både for høyde, byste, liv og hofter.

Oppdag nå!

Størrelseskalkulator


Med denne størrelseskalkulatoren finner du enkelt og greit din riktige Atelier Gyldne Snittet-størrelse. Vennligst velg ønsket område.

Oppdag nå!