/d4baae04128b8f1e2747d759ca7a02986e9ca059/assets no

Passformer

Hemmeligheten bak den perfekte passform

Som kunde hos Atelier Gyldne Snittet profiterer du av vår lange erfaring med moteklær og passformer, som resulterte i et eget målesystem med inntil 25 konfeksjonsstørrelser. Utover de vanlige standardstørrelsene tilbyr Atelier Gyldne Snittet moteklær med passformer som er tilpasset proporsjonalt både for høyde, byste, liv og hofter.

Det store utvalget i størrelser gjelder for hele kolleksjonen – bukser, bluser og strikkemote. Og vi kan tilby et enestående utvalg med perfekt passform for enhver figur.


Passform-fordeler: Alle overdeler også i kortstørrelser

Alle våre kunder har individuelle behov, som vi ønsker å tilfredsstille – derfor tilbyr vi kvinner som er på 1,64 m eller mindre, damemote også i kortstørrelser (bortsatt fra nattøy og badedrakter).

Blazere og jakker forkortes ikke bare i ermene, men hele plagget tilpasses i alle proporsjoner og i alle størrelser. Slik blir lengden, ermelengden, livhøyde, tverrgående innfellinger, brysthøyde, utringning og lommene tilpasset optimalt.

Bluser, overdeler og kjoler har fra størrelse 44 innsnitt i livet, som former en bedre passform. Innsnittene plasseres for kortstørrelsene tilsvarende høyere. Har plagget langsgående sømmer, integreres innsnittene der og brysthøyden tilpasses proporsjonal.

Før
Etter

Passform-fordeler: Bukser og skjørt

For å garantere deg optimal passform, tilbyr vi de fleste bukser, men også buksedresser og skjørt, også i ekstrakortstørrelser.

Buksene blir ikke bare avkortet, også livhøyden tilpasses proporsjonalt – fra normal- via kort- og til ekstrakortstørrelsene.

Fasongen på buksedressene tilpasses proporsjonalt for kort- og ekstrakortstørrelser.Vi avkorter ikke bare hele lengden og ermelengden, men tilpasser også livhøyde, utringningen, byst- og lommeposisjonene. Slik fremstår plaggene i de ulike størrelsene like perfekte som i normalstørrelsene, og like elegante.

Skjørt avkortes i hele sin lengde. Gåsplitt, folder og tverrgående sømmer tilpasses i tillegg proporsjonalt.