/d4baae04128b8f1e2747d759ca7a02986e9ca059/assets no

Måletabeller

Mote som skreddersydd

De individuelle størrelsene hos Atelier Gyldne Snittet er noe helt utenom det vanlige, for de er utviklet som resultat av vår lange erfaring med moteklær og etter våre egne Atelier Gyldne Snittet-passformer. Disse raffinerte målene sørger for at våre moteklær sitter så ekstra godt og bekvemt.

For at vi skal kunne levere deg mote som sitter som skreddersydd, er det viktig at du ikke bare bestiller din vanlige konfeksjonsstørrelse, men at du tar nøyaktig mål. I våre måletabeller finner du så den tilvarende Atelier Gyldne Snittet-størrelsen.


For perfekt passform: Ta riktig mål!

Bare med riktige mål finner du riktig passform. For at målene skal bli så nøyaktige som mulig, anbefaler vi at du tar hensyn til følgende: Ta helst mål i bare undertøyet, og pass på at målebåndet ikke strammer.


Spesialstørrelser: Perfekt passform for spesialstørrelser

Lengde og vidde skal alltid stemme overens. Jo større konfeksjonsstørrelse, jo større er faren for at en overdel som bare er forlenget noen centimeter, kan virke ufiks og ufordelaktig. Derfor legges forlengelsen trinnvis til etter størrelse. Med denne gjennomtenkte løsningen blir proposjonene riktige i alle størrelser.

For deg under 1,56 m

Hele snittet for våre ekstrakort-størrelser er ikke bare gjørt kortere, men det et tilpasset til små kvinners figur og proporsjoner, på denne måten beholder ekstrakort-størrelsene fra Atelier Gyldne Snittet sin optimale passform.

For deg fra 1,57 m

Er du bare litt lavere enn gjennomsnittet? Da er kort-størrelsene våre riktige for deg. Også her gjelder: Perfekt passform fra Atelier Gyldne Snittet – selvsagt med riktige proporsjoner.

For deg over 1,65 m

Det er standard-størrelsen hos Atelier Gyldne Snittet: Med disse størrelsene kan du fritt velge ditt favorittplagg fra hele vår kolleksjon.


Størrelsestabeller for dine Atelier Gyldne Snittet-moteklær

Jakker, blazere, bluser, overdeler, vester og gensere

Slik finner du enkelt og greit din riktige størrelse hos Atelier Gyldne Snittet

1. Velg først riktig spalte for din kroppshøyde.

2. I høyre spalte finner du så brystvidden – denne linjen viser deg din riktige størrelse.

Skjørt, bukser, 2- og 3-delte ensembler, buksedresser, bademote og nattøy

Slik finner du enkelt og greit din riktige størrelse hos Atelier Gyldne Snittet

1. Velg først riktig spalte for din kroppshøyde.

2. I høyre spalte finner du så brystvidden – denne linjen viser deg din riktige størrelse.