Gavekort fra Atelier - alltid velkommen

Gavekortet fra Atelier – en fin måte å si takk på og gjøre noen glad. Det er bare å fylle ut og sende inn nedenstående skjema med de nødvendige opplysningene (om den som skal få gavekortet og dine personopplysninger).

Hvem vil du sende gavekortet til?

/
/

Persondata til den som sender gavekortet

/
/

Informasjoner til gavekortets avsender:

Vi ber deg om å innbetale det gavekortet koster så snart du har bestilt det. Som referanse bes du oppgi kundenummeret til mottakeren av gavekortet, ev. mottakerens komplette adresse, samt ordet "gavekort". Det vil ta minst en uke før vi vil ha avviklet oppdraget.

Innbetalingskonto

Atelier Gyldne Snittet
Konto: Svenska Handelsbanken 8398-1031388
* Må fylles ut


*Kun gyldig ved bestilling på nett. Gjelder ved kjøp av minst to artikler (etter ev. returer). Kan ikke brukes til løpende bestillinger eller ved innløsning av gavekort. På nettet taster du inn kampanjekoden i riktig rubrikk på vei til kassen. Kampanjekoden gjelder kun for deg personlig. Det kan bare innløses én kampanjekode per bestilling og husholdning. Kampanjekoden kan ikke kombineres med andre kampanjer. Gyldig til 18.11.2018.

**Kun gyldig ved bestilling på nett. Gjelder kun for utvalgte artikler fra kategorien "Kampanje" og fra en ordreverdi (etter ev. returer) på 600 kr. Kan ikke brukes til løpende bestillinger eller ved innløsning av gavekort. På nettet taster du inn kampanjekoden i riktig rubrikk på vei til kassen. Kampanjekoden gjelder kun for deg personlig. Det kan bare innløses én kampanjekode per bestilling og husholdning. Kampanjekoden kan ikke kombineres med andre kampanjer. Gyldig til 18.11.2018.