Støvletter & skoletter

 (68)

Side 1/1
Side 1/1

Moteaktuelle damestøvletter i forskjellige lestvarianter og motefarger

Du finner stilfulle damestøvletter i eksellent utførelse i sortimentet til Atelier GS. Snørestøvletter med tekstil inni og lun besetning i fuskepels er det perfekte valg for kjølige dager, mens de moteriktige skolettene i kvalitativt høyverdig kalveskinn gir deilig komfort selv på lange byturer.  For deg som liker å gå på tur: De ultralette snørestøvlene i vannavstøtende nubukskinn med uttagbar fotseng er snille mot føttene selv på lengre turer og skaper et behagelig fotklima. Bruk størrelsesveiledningen vår, bestill støvletter på nettet og prøv dem i ro og mak hjemme hos deg selv. Vi garanterer deg 14 dager returrett.

Moteriktige støvletter: Damesko i sortimentet til Atelier GS

Oppdag en verden av moteaktuelle damestøvletter i mange enkeltstørrelser og ulike utførelser. Støvletter, skoletter og snøresko gir deg komfort til alle årstider, mens materialer i høyverdig kvalitet gir føttene et optimalt fotklima. Våre modeller dekker alle våre kunders ulike behov på dette området:  Den elegante lave støvletten i mykt kalveskinn er vannavstøtende og puster godt med sin unike Jennytex-finish. Lettstelte og moteaktuelle er støvlettene i robust imitert skinn, mens glidelåsen i siden gjør dem lette å ta av og på. Bestill favorittmodellen din på nettet og prøv støvlettene hjemme i ro og mak: Damemote som du vil ha den hos Atelier GS. 
*Gjelder kun ved bestilling på nett. Gjelder kun for kategorien "Salg". Kan ikke brukes til løpende bestillinger eller ved innløsning av gavekort. På nettet taster du inn kampanjekoden i riktig rubrikk på vei til kassen. Kampanjekoden gjelder kun for deg personlig. Per bestilling og husholdning kan det innløses bare én kampanjekode. Den kan ikke kombineres med andre kampanjer. Gyldig til 16.06.2019.