Materialien

AGS materialrådgiver

Førsteklasses mote er ikke bare et resultat av kreativ design og presist skredderhåndverk. Også selve materialet er av avgjørende betydning for kvaliteten på yndlingsplaggene dine. Her finner du en rekke bildeserier med informasjoner om stoffene som brukes i det store flertallet av klesplaggene våre. Ta en titt og lær en mengde viktige ting om materialenes egenskaper!

 


Her får du viktige informasjoner om tekstilene og hvordan du steller dem

Kvalitetsmote tar sitt utgangspunkt i materialer som gjør klærne både komfortable, holdbare og mest mulig lettstelte. Moderne stoffer får også stadig bedre egenskaper, ikke minst blir teknologien som brukes til fremstilling av kunstfiberstoffer stadig mer raffinert. Også stoffer av naturfibre profiterer av moderne produksjonsmetoder og perfeksjoneres f.eks. med stadig nye former for overflatebehandling.

Hvert enkelt materiale har sine bestemte egenheter. Når du tar hensyn til dette, vil du ha enda mer glede av yndlingsplaggene dine. Materialrådgiveren vår forklarer deg bl.a. på hvilken måte bomull adskiller seg fra viskose, nemlig ved at den er en naturfiber som fremstilles kunstig. Hvilke stoffer er spesielt hudvennlige? Og hvorfor bør du ikke bruke tøymykner til klær av kunstfiber?